onsdag 20 maj 2009

Otrolig tur!

Måste berätta en lite roliga sak för er. A ringde mig precis och var överlycklig. Hon hade skickat ett sms till en tävling på radio och de hade precis ringt henne och berättat att hon är med i dragningen om att vinna biljetter till Britney Spears konsert i London, inklusive flyg och hotell. Vinnaren dras i slutet på denna veckan.
Det som är det roliga är att hon för tre dagar sedan vann en annan radiotävling som går ut på att hon ska vara med i ett välgörenhetslopp där man ska springa upp för trapporna till Dubai´s tredje högsta skyskrapa, den som kommer först vinner. (entrén till detta lopp kostar egentligen ca 1500kronor då det är ett välgörenhetslopp, så hon vann entrén kan man säga) Förutom medverkan till detta välgörenhetslopp vann hon ett par nya träningsskor, ett års medlemskap i ett av Dubais bästa gym samt en gratis massage på ett spa.

Det roliga är alltså att på mindre än en vecka har hon vunnit två olika radiokanalers tävlingar, hur stora är egentligen oddsen för det? Självklart tror jag stenhårt på att hon kommer vinna hela Britney-tävlingen och att hon kommer vinna välgörenhetsloppet då hon just nu ligger i hårdträning genom att springa upp och ner för alla trappor hon kommer åt!

Jag sa åt henne att hon borde åka ut ur landet och köpa lite lotter då hon verkar ha otrolig tur i spel just nu!

Inga kommentarer: