måndag 8 juni 2009

Vad händer?

Jag känner att jag har blivit dålig på att blogga sedan jag kom tillbaka till Sverige och ni som brukar kika in på min blogg håller säkert med. Det har helt enkelt varit mycket nu den första veckan då jag varit hemma. Dels så har jobbet tagit mycket tid, sedan vill jag ju träffa alla som jag inte träffat på ett bra tag och så vill jag så klart umgås med G så mycket som möjligt nu innan han åker tillbaka. När alla dessa saker tar tid så blir ju bloggen lite lidande men jag hoppas att ni har överseende med detta.

Nu ska jag berätta om gårdagen och dagen. Igår åkte vi ner till Skanör och gick på invigningen av nya Strandbaden. På vägen ner blev jag stoppad av farbror polisen som ville ta ett alkotest. Testet visade sig vara positivt vilket ju var bra då det var negativt, ni förstår vad jag menar eller? Ja, jag var nykter och det var ju bra så att vi kunde fortsätta färden. När vi kommit fram konstaterade vi att Strandbaden verkligen har blivit stort, modernt och kanske lite farligt om man druckit för mycket. De hade nämligen en väldigt lång och brant trappa och jag har hört vissa rykten om någon student som i förra veckan hade druckit lite för mycket och trillat ner. Jag antar att arkitekterna inte tänkte på hur det var när de var 18 år och nyss börjat dricka alkohol! För övrigt var det väldigt fint och flashigt men det hade vissa konstiga vinklar, hörnor osv.

När vi var klara med Strandbaden åkte vi hem då G skulle titta på tennisfinalen. Väl hemma konstaterade han att det inte var förrän idag! Typiskt honom att stressa och tjata för att vi ska hinna hem och så har han inte kollat att det är rätt dag. Det gjorde iof inte så mycket att vi kom hem tidigare då jag var ganska trött och behövde vila mig innan vi skulle vidare på 18-års kalas.


På 18-års kalaset träffade vi stora delar av G´s familj vilket alltid är trevligt. Vi blev bjudna på god mat och fick träffa den nya familjemedlemmen Tilda som är en liten pudel! Hon var mycket gullig men tyvärr lite rädd. Jag som är hundälskare blev dock godkänd av Tilda :) Väl hemma igen hade jag helt velat gå och lägga mig men blev övertalad att titta på tv vilket resulterade i att jag inte kom i säng förrän ganska sent.
Idag har vi varit nere i Skanör en liten tur och tittat på omgivningarna. Det är ju inte så ofta som vi är där nere nu för tiden så det är mysigt att ta en liten tur tillsammans där vi växte upp. När vi kom tillbaka var det tennisfinal då vi dukade upp chips, dippa och godis. Sedan kom G´s syster och gjorde oss sällskap till den goda middagen. Idag blev det nämligen kräftor till förrätt och jordgubbar till efterätt, mums...
Efter det blev det ännu mer godis så nu känner jag mig en aning proppmätt.



2 kommentarer:

Fru Evelina sa...

mysigt att vara i sverige ett tag, förstår att du inte prioriterar bloggen då =)!

Indrah´s Closet sa...

Hej Evelina!
Ja, det brukar bli lite mycket första tiden som man är hemma. Jag kommer dock att ha mer tid för bloggen snart när allt börjar bli som vanligt igen.

Kram