torsdag 30 april 2009

Off to London

Efter tre timmars sömn gick vi upp igår vid 04-tiden för att göra oss i ordning. Vår beställda Taxi stod och väntade på oss klockan 05 och tog oss till Emirates egna terminal nummer 3 på Dubai flygplats. Det är verkligen stor skillnad på Emirates terminal och resten av terminalerna på Dubai flygplats. Emirates är alltså Dubai´s egna flygbolag, det största i UAE och vilket man satsats stort på och därför har en egen helt nybyggd terminal.

Vi åkte med världens största flygplan Airbus 380 till London Heathrow.
Tyvärr var det inte så behagligt för mig då vi var på väg ner för att landa, då jag som fortfarande är lite förkyld hade stora problem med att tryckutjämna. Förkylningen gjorde att det slog lock för mina öron så att jag inte hörde ett dugg. Dessutom gjorde det fruktansvärt ont. Detta gick inte heller över helt förrän runt 18-tiden igår.

Väl framme i London tog vi The underground till Earl´s court, därefter gjorde vi ett snabbt byte till Bayswater. En liten promenad på fem minuter sedan var vi framme vid vårt fina hotell.

Väl uppe på hotellet insåg vi att vi glömt kamera sladden! Vi ska ändå försöka ta lite bilder med G´s telefon så att ni får se vad vi hittar på här.

Inga kommentarer: