tisdag 13 januari 2009

The HouseBunny

Har precis sett filmen The HouseBunny som handlar om en Playboytjej som blir utslängd ur Playboy Mansion och istället får jobb som husmor på ett studenthem. Här försöker hon få ordning på de nördiga tjejerna så att de kan få fler medlemmar i sin förening. Självklart är det ingen lätt uppgift hon tagit sig an.


Filmen var en lättsam och rolig collage film med mycket bimbo humor. Egentligen inte min typ av film och kanske inte den film jag skulle välja att se igen men den var ändå rolig och får helt klart betyget GODKÄND.


Självklart passade G och jag på att mysa till det ordenligt med diverse tilltugg. Har man filmkväll så ska man ju ha lite gott att äta om man är en gottegris som jag är.

Nu är det läggdags för mig, klockan är ju ganska mycket här. Jag hoppas att jag får lite längre sovmorgon i morgon än vad jag fick idag. Förhoppningsvis blir jag inte väckt av en slipmaskin tidigt för då får jag nog ta och klaga och det vill jag helst slippa!


GOD NATT...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej...
jag undrar en sak... vad gör du i dubai?? jobbar, pluggar, softar???
funderar på att börja plugga där men måste do some research..
mvh
teresa

Indrah´s Closet sa...

Hej
Jag flyttade hit för att min pojkvän jobbar här sedan två år tillbaka. Jag har väl tänkt att börja jobba men det tar lite tid innan jag kan göra det. Just nu kan man därför säga att jag njuter av livet och fördriver tiden med att plugga arabiska.