söndag 18 januari 2009

Besök på Mercato Mall

Igår var G och jag och några vänner till P som nyligen kommit till Dubai på Mercato Mall på Jumeirah Beach Road. Eftersom det är shopping festival hade de utsmyckat köpcentret med maskerad masker i taket och de hade föreställning på en scen med en ballerina och en clown! Anledningen till att vi åkte till det ganska lilla Mercato Mall är för att det är ett av få ställen i Dubai där man kan handla fläskkött. Vi passade därför på och fylla frysen med lite olika sorters kött. Passade även på att strosa runt i det lite annorlunda köpcenteret som är uppbyggt som husfasader med små balkonger som man kan gå ut på. Trots att det är ganska litet tillhör det en av mina favoriter.

Vi avslutade besöket på Mercato Mall med en fika på Starbucks vilket var en riktog besvikelse. För det första tog de ganska bra betalt för en liten kaffedrink och en cheesecake. För det andra smakade våra bakelser och kakor absolut ingenting. Det var ett bra tag sedan jag var på Starbucks sist men jag kan säga att detta nog blir den sista gången. Tyckte absolut inte det var värt pengarna!


En annan sak som hände igår var att vår kompis P blev påkörd bakifrån när han var på väg till jobbet. Som tur var har P en stor bil så att hans bil klarade sig ganska bra till skillnad från den bil som körde på honom som blev betydlig mer tilltygad. Det verkar även som att P själv klarade sig utan någon större skada. Att ha en stor bil kan göra stor skillnad här i Dubai där folk kör som idioter!

Inga kommentarer: