måndag 23 mars 2009

Nya lägenheten...

Eftersom vi flyttade hela dagen igår hann jag inte skriva något på bloggen. Vi ville bara bli klara så fort som möjligt. Vi hann bli klara med hela flyttlasset precis i tid till att G skulle åka till jobbet. Sedan gick jag och G´s föräldrar och städade i den gamla lägenheten. Idag ska vi bara träffa den gamla hyresvärden och få tillbaka en deposit som man lämnar när man flyttar in, sedan är vi helt klara med den lägenheten. Depositen ska täcka om man har sönder eller skadar något i lägenheten så att hyresvärden garanterat har pengar som täcker skadan. Det är alltså ganska mycket pengar som vi ska få tillbaka.

Här på bilderna ser ni utsikten från vår balkong. Lägenheten är med svenska mått en 3,5:a på 147kvm med två stora sovrum med tillhörande badrum och ett maidsrum med tillhörande badrum. Det finns ett stort öppet kök med bardisk, öppet vardagsrum, gästtoalett och i master bedroom finns det en stor walk-in closet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Låter som världens kap.

Indrah´s Closet sa...

Tja, jag vet inte om det är ett kap då den kostar en smärre förmögenhet men det är ingen dålig lägenhett. Des to bättre är att när ni kommer hit till hösten har ni en helt egen del av lägenheten, bra va?

Kram

Indrah