måndag 23 mars 2009

Idag har vi fortsatt plocka i ordning här i den nya lägenheten. Vi har även hunnit med att åka till Mall of Emirates för att fylla på i den nya kylen!

Nu ska vi vila en stund innan vi ikväll ska gå ut och äta tillsammans med G´s föräldrar och några kollegor till G. Ni ser på bilden hur jag "vilar", jag passar på att läsa tidningar! :)

5 kommentarer:

Marsipangrisen sa...

Hej kusin!
Kommer ni hem något i sommar? Vet ni när i så fall? Vi saknar er!

Kram
Marsipangrisen med man

Indrah´s Closet sa...

Hej Kusin & M.

Klart vi kommer hem i sommar men när är inte helt klart. Fast vi kanske kommer hem tidgare än så! G och jag saknar er också så vi måste hitta på något så fort vi kommer hem :)

Kram

Indrah & G

Marsipangrisen sa...

Härligt! Ska bli himla nice att träffa er igen. Förresten vad har ni för adress? Kan man skicka brev till er utan att det helt fösvinner på vägen? Martin fyller 30 i sommar så det kommer nämligen en liten inbjudan... =)

Kram kram

Indrah´s Closet sa...

Hej ;)

Man kan tyvärr inte skicka post hem till oss då UAE ännu inte har något fungerande postsystem. Man kan istället skicka post till G´s Po Box på hans jobb men jag vet inte om det fungerar så bra! Förhoppningsvis kommer jag hem till Sverige om en vecka och då kanske vi istället hinner träffas :)

Kram

Indrah

Marsipangrisen sa...

Gör du? Va kul! Bara du eller ni båda? Då kan ni få inbjudan då, annars mailar vi den till er.

Kram kram, hör av dig när du vet mer