söndag 2 augusti 2009

U2 360Tour

Får väl ta och uppdatera bloggen lite, det var ju ett tag sedan sist. G har äntligen anlänt till Sverige, närmare bestämt i torsdags morse. Det var verkligen ett efterlängtat möte med honom på Svågertorp.

I fredags åkte G och jag på U2 konsert på Ullevi i Göteborg tillsammans med min bror och A. Vi körde dit på eftermiddagen, åt middag i Götet och var på arenan vid 20-tiden. Snow Patrol var förband men spelade bara i cirka 40 minuter. Sedan dröjde det nästan en timme innan själva U2 intog den gigantiska scenen. Tyvärr var det en VÄLDIGT kylig och blåsig kväll men som tur var så regnade det inte. Konserten varade i över två timmar och var sjukt bra. De spelade många av de gamla klassiska låtarna och publiken var som galen, särskilt en man i medelåldern bakom mig som var något överförfriskad och slängde med en vit vimpel så att alla i hans närhet fick smällar av den.


Vet ni förresten vem som satt bakom oss på konserten? Någon som fick alla småtjejer att titta mer bakåt än framåt! Lite roligt var det då man såg dem som gick mot sina platser och tittade upp och fick syn på personen. De flesta viskade i smyg något till sina vänner, fnissade och tittade igen,haha! Vem kan det då ha varit tror ni? Ni får väl själva se, han fastnade nämligen på ett av våra foton!!!








Inga kommentarer: