onsdag 14 april 2010

Al Ain semester

Datorn fick faktiskt inte följa med till Al Ain för min man, han tyckte nämligen att vi skulle lämna den hemma så det gjorde vi.

Slingriga vägar upp till hotellet
Utsikten från berget

Det tog ungefär tre timmar att köra till hotellet i Al Ain vilket var ganska jobbigt för ryggen då Porschen inte direkt är någon långfärdsbil! Eftersom sista biten upp till hotellet är en slingrig bergsväg så tyckte både bilen och G att det var otroligt roligt. Själv blev jag smått yr då det gick runt, runt och ganska snabbt dessutom. Hotellet ligger på ungefär 1100meter över havet vilket är ganska högt. Hotellet hade därför fantastisk utsikt man kan beskriva den som utsikten när man åker flygplan. Hotellet var med Dubai mått lite äldre vilket märkets en del på inredning och layout men det hade sin charm. Tyvärr fanns där inte så mycket restauranger att välja på utan det blev buffé till middag. Buffén var dock god och där fanns mycket av välja på både till huvudrätt och efterrätt. Igår gick vi upp ganska tidigt för att lägga oss vid poolen och få lite sol. Tyvärr blev det lite molnigt efter ett tag och det kom några droppar regn. För oss som är väldigt vana vid solen gjorde det inte så mycket utan det kändes nästan skönt att få lite moln och regn. Ni hemma i Sverige tycker väl att jag är galen men så är det när man ser solen nästan varje dag!

Vi åkte från hotellet redan vid 13-tiden då G hade stand-by och var tvungen att hålla sig nära hemmet men vi hann ändå med att se lite av Al Ain som faktiskt påminner en hel del om Abu Dhabi med grönska och lite äldre byggnader.

2 kommentarer:

Marsipangrisen sa...

Ser inte helt fel ut!

Indrah´s Closet sa...

Nä, det var riktigt mysigt. Hade nog varit något för er ;)