tisdag 10 februari 2009

Jennifer Aniston VS Brangelina

Var och varannan vecka läser man om Jennifer Aniston i tidningarna om hur jobbigt det är för henne att Brad Pitt och Angelina Jolie har fått tvillingar och att hon ska tvingas träffa dem på Oscarsgalan. Den senaste tiden har det även handlat om att hon fortfarande är sur på Angelina Jolie för att hon förförde Brad Pitt när de var gifta.

Igår hörde jag på radio att Jennifer Aniston har gjort en stor intervju inför sin kommande 40 års dag där hon berättar att hon fortfarande älskar Brad Pitt och att hon trodde att de skulle vara gifta för alltid. Läste även i aftonbladet om detta.


Jag tycker att hon börjar kännas ganska tråkig och patetisk som fortfarande efter fyra år tjatar om henne och Brad Pitt och drar upp allt som har hänt. Visst förstår jag att det varit jobbigt att bli lämnad för någon annan men även om hon fortfarande inte kommit över skilsmässan så borde hon inte prata så öppet om det längre. Hon borde försöka gå vidare, sluta prata om dem och istället hitta någon annan att koncentrerar sig på. Hon lär ju aldrig hitta någon ny som det kommer fungera med så länge om hon hänger kvar vid sitt ex vid varje uttalande. Jag tycker bara hon verkar så patetisk, den där Jennifer!

Inga kommentarer: