onsdag 11 november 2009

Full fart!

Igår var G och jag hemma hos en vän till mig som alltid bjuder på trevliga fikastunder och igår var inget undantag då hon bjöd oss på en god hemmabakad tårta. Som vanligt pratar vi mest om allt annat än vad vi borde prata om eftersom det hela tiden känns som att vi har så mycket att prata med henne om. Sådana personer som man direkt känner att man klickar med är inte så vanliga men verkligen fantastiska att ha i sin umgängeskrets. När vi kom hem från fikastunden var den äldre generationen i full gång här hemma och åt snacks och drack vin och verkade ha riktigt trevligt. Vid 19.30 tiden klämde vi in hela gänget i vår bil och åkte mot Creeken för att äta middag tillsammans med en vän till G och hans mamma som är på besök. Kvällen gick fort och vid 23-tiden körde vi svärföräldrarnas vänner till flygplatsen då deras vecka här i Dubai började lida mot sitt slut.
Man kan verkligen sammanfatta den gångna veckan med att den har verkligen varit full av aktiviteteter av varierande slag och har gått väldigt fort.

Idag har varit en lugn dag då G har jobbat så vi andra tre har bara legat på stranden och tagit igen oss. Ikväll måste vi åka och handla då kylen är ovanligt tom, annars har vi inget inplanerat utan har bara tänkt ha en lugn kväll här hemma.

5 kommentarer:

Marsipangrisen sa...

Tårta? Attans vad lyxigt!

Indrah´s Closet sa...

Mmmmm, det var hallontårta. Förhoppningsvis blir det mer tårta i nästa vecka med ;)

Marsipangrisen sa...

Hehe, det får man väl hoppas! ;-) Några särskilda planer på födelsefirande?

Indrah´s Closet sa...

Nä, inga planer. Överlåter det till G men jag kan säga att jag har stora förväntningar ;)

Marsipangrisen sa...

Haha, no pressure alltså! ;-)