söndag 12 oktober 2008

Hur tänker dem egentligen?


Blev en lång dag igår och vi stupade direkt i säng när vi kom hem.

Har därför inte hunnit lägga in fler bilder.


Måste berätta lite om hur det går till här nere.


Var igår ett sällskap på fyra vuxna mella 25-30år och ett spädbarn på 11månader.

Vi skulle gå på en restaurang nere vid Dubai Creek. Vi frågade om de hade ett bord ledigt vilket de hade, men blev stoppade av vakten.

Vi fick inte komma in eftersom vi hade ett barn med oss och man måste vara över 21år för att komma in pga att de har en bar.

-Hallå, vad tror dom! Det är skillnad på om man har med sig ett barn som är 15år och om man har med sig ett spädbarn på 11månader. Vi skulle dessutom inte ens sitta vid baren utan vi skulle dit och äta middag!

Löjligt!!!!!


En annan dum sak jag måste berätta om är hur man bygger här nere.

Dubai är känt för att bygga världskända byggnader med all tänkbar lyx men ibland undrar man ändå vad det är för folk som ritar och bygger hus här nere.

Var igår och tittade på lägenheter.

I en av dessa väldigt fina lägenheter upptäcker vi att det inte finns någon plats för kylen i köket. (man måste själv köpa och sätta in spis, kyl, diskmaskin, tvättmanskin osv) I lägenheten får man dessutom välja mellan att ha diskmaskin och tvättmaskin då det bara finns plats för en av dessa. Hur tänker man då om man bygger ett kök men glömmer att man ska ha en kyl?

Vi frågade mäklarn var de hade tänkt ha kylen. Han sa att man kunde ställa den på gaveln mellan köket och hallen. Vem vill ha en kyl på en gavel, då spärrar men av en del av hallen och får se baksidan på en kyl samtidigt som man spärrar ev en del av köket och även där ser baksidan på kylen.

Snyggt, vi gick där ifrån!!!

Inga kommentarer: